Έναρξη μαθημάτων Musical Theatre

Από 1η Οκτωβρίου η Modern Music Academy  ξεκινά τα τμήματα εκμάθησης musical theatre, για διάφορες ηλικίες. Φέτος, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα «μουσικού θεάτρου» σε ανάλογα διαμορφωμένα τμήματα για παιδιά(6 με 12), εφήβους(13 με 17) και ενηλίκους( 17 και άνω).Τα ομαδικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με πτυχιούχους και έμπειρους καθηγητές της μουσικής.

Τι είναι το Musical Theatre;

Το Musical Theatre συνδυάζει μουσική, τραγούδια, διάλογο και χορό. Επίσης αποκαλούμενα «musicals», συνήθως εκτελούνται σε θέατρα. Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, τραγουδώντας και χορεύοντας ενώ υποδύονται ρόλους. Εξερευνούν τη σκηνοθεσία και τις τεχνικές της και τις σχεδιαστικές πτυχές της παραγωγής του θεάτρου.

Στόχοι και εξετάσεις της rockschool

Οι εξετάσεις Performance Arts Awards στο Musical Theatre είναι οι μοναδικές εξετάσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξετάζεται μία ομαδική παράσταση ενώ ταυτόχρονα αξιολογείται ο κάθε υποψήφιος ξεχωριστά. Οι εξετάσεις PAA Musical Theatre είναι ανοιχτές σε όλες τις ηλικίες και ικανότητες και παρέχουν στους καθηγητές την ευελιξία να οδηγήσουν κάθε μαθητή στην επιτυχία. Η ακαδημία, όντας επίσημο εξεταστικό κέντρο της Ελλάδας , προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να δώσουν εξετάσεις στο Musical Theatre.

Share This